-
המחירים בספאר נחשפים: האם יש תחרות לרמי לוי וקרפור?על פי הבדיקה שערכו בישראל היום עם סל מוצרים אחיד, רמי לוי הייתה הסל הזול ביותר עם מחיר של 1,038.59 שקלים בעוד שופרסל דיל, היייתה היקרה ביותר עם עלות סל של 1,135.94 שקלים. פער של 9.37% בין הרשתות, ספאר למען האמת ממוקמת רק שישית מתוך שמונה הרשתות בבדיקה
-
בשורה אדירה לטסים מישראל: חברת התעופה חוזרת לנתב"ג - כבר היוםאחת מחברות הצ'רטר הידועות ביותר, חברת הלואו קוסט איזיג'ט, משיבה את קווי התעופה ארצה וממנה. לאחר שהקפיאה את פעילותה בישראל בעקבות ה-7 באוקטובר, הטיסה הראשונה צפויה לצאת ללונדון. מנכ"ל הולידיי פיינדר: "המהלך חשוב מאוד להורדת מחירים, לאחר שבחודשים האחרונים נרשמה עלייה משמעותית"
-
אברי גלעד כותב בכאב: "אדם מיוסר אבל לא מחוסל"בטורו בישראל היום כתב: "מכל האנשים שלא בא לי להיות כרגע, הכי אני מוותר על להיות הרצי הלוי. האיש הזה סוחב עליו משקל כה עצום של אחריות, גם על מה שהיה, גם על מה שהווה וגם על מה שיהיה בעתיד הקרוב, שעם כל הביקורת עליו אי אפשר שלא לכבד אותו על האופן בו הוא מחזיק את כל המטען הזה, שאותי היה ממוטט"


